Mergado Press Kit

Kaj je Mergado?

Mergado je platforma, ki spletnim trgovinam pomaga povečevati tržni izkoristek oglaševalskih akcij v iskalnikih izdelkov. Z njim boste oglaševanje izboljšali tako, da bo prodaja spletne trgovine rasla ob sprejemljivih stroških. Vsak primerjalnik zahteva podatke v drugem formatu in zaradi tega spreminjati strukturo spletne trgovine bi lahko bilo dolgotrajno in finančno zahtevno. V Mergadu lahko spremenite podatkovni vir XML po svojih potrebah in vse spremembe, tudi za več primerjalnikov, imate na enem mestu. Poleg tega lahko uporabljate Mergadove aplikacije in module za nekatere e-Commerce rešitve. Mergado lahko prvih 30 dni preizkusite brezplačno.

Kako začeti uporabo Mergada?

Kot prvi korak priporočamo pregled podatkovnega vira XML, ki je brezplačen.

Kje dobite Mergadove aplikacije?

V našem Mergado Store, kjer so aplikacije tako brezplačne kot plačljive. Vse pa lahko prvih 10 dni preizkusite brezplačno.

Kako dolgo že deluje Mergado?

Zgodovina programske opreme Mergado sega v leto 2010. Michal Janík je takrat ustanovil marketinško agencijo. Zavedal se je, da se v iskalnikih izdelkov za spletne trgovine skriva velik potencial. Zato je začel priporočila za podatkovne datoteke XML zapisovati v dokumente PDF.

Od marca 2013 podeljuje certifikate Mergado marketinškim strokovnjakom, ki uporabljajo njegovo aplikacijo. Ponosen je na to, da se danes z njegovim certifikatom ponaša sam vrh češke marketinške scene.

Michal Janík je z Mergadom deloval kot samostojni podjetnik do leta 2015. Februarja 2016 je s svojimi dejavnostmi začela družba Mergado Technologies, s.r.o, ki je prevzela vse dejavnosti z upravljanjem in razvojem programske opreme Mergado. Edini lastnik družbe je Michal Janík.

Kontakti

Z vprašanji in pripombami se lahko na nas obrnete prek e-pošte mergado@mergado.com. Pomagali vam bodo strokovnjaki tehnične podpore aplikacije Mergado.

Kontaktni podatki:

Podatki za račun:

  • Mergado technologies, s. r. o.
  • Naslov: Pavlovská 12, 623 00, Brno, Česká republika
  • Matična številka: 03570061
  • Identifikacijska številka za DDV: CZ03570061
  • Spisová značka C 85012 vedená u Krajského soudu v Brně

 

Kje vse smo prisotni?

Imamo svoj Youtube račur, Twitter, ter Soundcloud in blog!