Mergado Press Kit

Kaj je Mergado?

Mergado je platforma, ki spletnim trgovinam pomaga povečevati tržni izkoristek oglaševalskih akcij v iskalnikih izdelkov. Z njim boste oglaševanje izboljšali tako, da bo prodaja spletne trgovine rasla ob sprejemljivih stroških. Vsak primerjalnik zahteva podatke v drugem formatu in zaradi tega spreminjati strukturo spletne trgovine bi lahko bilo dolgotrajno in finančno zahtevno. V Mergadu lahko spremenite podatkovni vir XML po svojih potrebah in vse spremembe, tudi za več primerjalnikov, imate na enem mestu. Poleg tega lahko uporabljate Mergadove aplikacije in module za nekatere e‑Commerce rešitve. Mergado lahko prvih 30 dni preizkusite brezplačno.


Kako začeti uporabo Mergada?

Kot prvi korak priporočamo pregled podatkovnega vira XML, ki je brezplačen.

Kje dobite Mergadove aplikacije?

V našem Mergado Store, kjer so aplikacije tako brezplačne kot plačljive. Vse pa lahko prvih 10 dni preizkusite brezplačno.

Kako dolgo že deluje Mergado?

Zgodovina programske opreme Mergado sega v leto 2010. Michal Janík je takrat ustanovil marketinško agencijo. Zavedal se je, da se v iskalnikih izdelkov za spletne trgovine skriva velik potencial. Zato je začel priporočila za podatkovne datoteke XML zapisovati v dokumente PDF.

Od marca 2013 podeljuje certifikate Mergado marketinškim strokovnjakom, ki uporabljajo njegovo aplikacijo. Ponosen je na to, da se danes z njegovim certifikatom ponaša sam vrh češke marketinške scene.

Michal Janík je z Mergadom deloval kot samostojni podjetnik do leta 2015. Februarja 2016 je s svojimi dejavnostmi začela družba Mergado Technologies, s.r.o, ki je prevzela vse dejavnosti z upravljanjem in razvojem programske opreme Mergado. Edini lastnik družbe je Michal Janík.


Kontakti

Z vprašanji in pripombami se lahko na nas obrnete prek e‑pošte mergado@mergado.com. Pomagali vam bodo strokovnjaki tehnične podpore aplikacije Mergado.

Kontaktni podatki:

Podatki za račun:

  • Mergado technologies, s. r. o.
  • Naslov: Pavlovská 12, 623 00, Brno, Česká republika
  • Matična številka: 03570061
  • Identifikacijska številka za DDV: CZ03570061
  • Spisová značka C 85012 vedená u Krajského soudu v Brně

Kje vse smo prisotni?

Imamo svoj Youtube račur, Twitter, ter Soundcloud in blog!