Blog

Oglašujte na Árukereső.hu, največjem madžarskem primerjalniku

Ste s slovensko spletno trgovino uspešno osvojili sosednje trga in premišljujete, kam naprej? Za madžarsko e-poslovanje se že nekaj let govori, da je eno od najbolj primernih ciljev za rastoče spletne trgovine. Kje drugje na Madžarskem pa začeti oglaševati, kot na največjem tamkajšnjem primerjalniku Árukereső. Predstavimo si številko ena med madžarskimi primerjalniki izdelkov in možnosti, kako vam z oglaševanjem na njem lahko pomaga Mergado.

15.04.2021
Osvojite nemško trajnostno e-poslovanje

Trajnostnost je tema, ki nemške stranke iz leta v leto zanima zmeraj bolj in ki je pri izbiri izdelka v Nemčiji trenutno tretji najpomembnejši kriterij. Za vas smo pripravili članek, v katerem boste izvedeli, kako vaše poslovanje narediti bolj trajnostno in bolj osvojiti nemške stranke. 
 

15.03.2021
Spoznajte Biano Button. Funkcija prikaza podobnih izdelkov vam prodajo poveča.

Premišljujete, kako v segmentu pohištva in dekoracij privabiti več strank? Biano je za vas pripravil novo funkcijo Biano Button. Deluje na načelu podobnosti – torej prikazovanja podobnih izdelkov. Poglejmo si to novost bolj podrobno.

07.02.2021
Kje vse na Madžarskem lahko oglašujete? Izkoristite naraščajočo priljubljenost primerjalnika Árgép.hu.

Mislite širitev spletne trgovine na Madžarsko resno? Že veste, da je oglaševanje na Árukereső osnova, ampak želite povečati možnosti, kako pritegniti potencialne stranke? Nudite izdelke na enem od najbolj obiskanih tukajšnjih primerjalnikih izdelkovÁrgép. Nadaljujte z branjem in se s tem primerjalnikom seznanite podrobneje.

 

26.01.2021
Vstopite učinkovito v madžarsko e-poslovanje. Prodajajte na Olcsóbbat.hu

Iščete čim več kanalov, kako na Madžarskem oglaševati izdelke? Potem mislite na to, da tamkajšnje okolje primerjalnikov izdelkov nudi več možnosti, kot le prodajati preko Árukereső in Árgep. Med priljubljene primerjalnike z dolgo tradicijo sem spada tudi Olcsóbbat. Predstavimo si ga od blizu.

10.12.2020
Oglašujte na Emagu

Razširitev poslovanja v tujino je v trenutnem e-poslovanju ena najbolj obravnavanih tem. Jemljete vstop na druge trge resno? Spoznajte eMAGnajvečje romunsko tržišče, s pomočjo katerega lahko nagovorite tudi bolgarske, madžarske in poljske stranke.

23.11.2020
Prodajajte po vsem svetu s Kelkoo Group

Premišljujete o oglaševanju na  Kelkoo Group? Evropski pionir med primerjalniki izdelkov približa nabor izdelkov spletne trgovine kupcem v 26 državah sveta. Izvažajte vanj trgovino – poenostavite postopek nakupa za končnega potrošnika v Sloveniji ali vstopite kar na več trgov hkrati.  Ugotovite, kaj vse za start na Kelkoo Group potrebujete.

08.10.2020
Kako nastaviti ceno dostave glede na maso blaga

V Mergadu si nastavite stroške za dostavo tako, da boste strankam nudili le takšne načine dostave, ki jim bodo zanimivi, hkrati pa bodo ustrezali cenam, ki jih vaš klient obračunava na svoji spletni strani.

29.09.2020
Kako nastaviti brezplačno ceno v Mergadu

Preprosto je. Celotna nastavitev vam bo vzela le nekaj minut. Narediti je treba naslednje tri korake.

05.08.2020
Mergado Pogosta vprašanja in odgovori: izdajanje računov v Mergadu

Na začetku vsakega meseca v Mergadu poteka izdajanje računov za spletne trgovine, ki jih v njem naši uporabniki upravljajo. Izdani računi so pogost vir vprašanj. Vas zanima njihova nastavitev ali sprememba podatkov? Mergado Pogosta vprašanja in odgovori vam odgovori na vsa pomembna vprašanja.

21.05.2020