Biano

Kaj je Biano

Biano je specializiran primerjalnik izdelkov iz kategorije Bivanje, ki trenutno deluje na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, na Nizozemskem in v Braziliji. Poleg ponudbe pohištva, dodatkov in dekoracij nudi nasvete ter namige v obliki galerije realizacij notranjih oblikovalcev in arhitektov, svojim uporabnikom obenem nudi možnost, da si izbrane izdelke kupijo.

Kako vam z oglaševanjem na Bianu lahko pomaga Mergado?

Mergado je orodje za trženje s podatkovnimi viri, ki vam pomaga množično in avtomatizirano nastavljati oglaševanje za vrsto velikih primerjalnikov blaga.

  • Mergado nabízí kompletní podporu všech 6 Biano formátů
  • Pro všechny domény nabízíme Audit feedu a našeptáváme automaticky strom kategorií
  • Náš nástroj také podporuje službu Biano piXel. Používáte či pro inzerci na Bianu     chcete používat některé e-shopové platformy? Propojte je pohodlně s Mergadem pomocí Mergado Packu
  • Obrázky, které jsou na Bianu stěžejní, hromadně upravíte v appce Feed Image Editor.

 

  • Mergado podpira vseh 6 formatov Biano.
  • Za vse domene nudimo Pregled podatkovnega vira in samodejno predlagamo drevo kategorij.
  • Naše orodje podpira tudi storitev Biano piXel. Uporabljate ali za oglaševanje na Bianu želite uporabljati katero od platform spletnih trgovin? Enostavno jih povežite z Mergadom s pomočjo Mergado Packa.
  • Slike, ki so na Bianu bistvene, lahko množično uredite v aplikaciji Feed Image Editor.

 

 

Kako oglaševati na Bianu

Vsak trgovec, katerega spletna trgovina nudi izdelke, ki spadajo v kategorijo Bivanje. Na Bianu plačate za klik iz primerjalnika na vašo spletno trgovino. Cena za klik se razlikuje glede na to, v kateri kategoriji boste prodajali, in glede na napravo, s katere stranke na vašo spletno trgovino kliknejo.

 

Biano lastne specifikacije vira podatkov nima. Sprejema poljubno specifikacijo vira podatkov drugih primerjalnikov izdelkov, npr.  Google product feed, Heureka, Zboží.cz, Ceneo.pl, Compari.ro, Árukereső.hu.

Vir podatkov je tradicionalni podatkovni  XML.

Datoteke naj so shranjene na  URL naslovu.

Članki o Bianu

Spoznajte Biano Button. Funkcija prikaza podobnih izdelkov vam prodajo poveča.

Premišljujete, kako v segmentu pohištva in dekoracij privabiti več strank? Biano je za vas pripravil novo funkcijo Biano Button. Deluje na načelu podobnosti – torej prikazovanja podobnih izdelkov. Poglejmo si to novost bolj podrobno.

07.02.2021