eMAG

Kako oglaševati na eMAGu 

eMAG je največje tržišče v Romuniji, ki nudi izdelke iz kategorij elektronika, kozmetika, športna oprema, knjige, glasba, filmi, hiša in vrt ter veliko drugih. Lani je v sodelovanju z romunsko verigo supermarketov zagnal lasten online supermarket. eMAG trenutno izkazuje medletno 50% rast.      

Poleg prevlade na domači poziciji je eMAG v prejšnjih letih uspešno stopil na bolgarski in madžarski trg. Pred nekaj tedni je svoje storitve razširil tudi na  Poljsko, ko se je združil z eno od največjih tukajšnjih spletnih trgovin Agito.

Kako vam z oglaševanjem na eMAGu lahko pomaga Mergado?

Mergado je feed marketingový nástroj, jehož pomocí dokážete hromadně a automatizovaně nastavovat inzerci pro řadu velkých zbožových srovnávačů, včetně eMAGu.

Mergado je orodje za trženje s podatkovnimi viri, ki vam pomaga množično in avtomatizirano nastavljati oglaševanje za vrsto velikih primerjalnikov blaga, vključno s platformo eMAG.

  • Mergado nabízí kompletní podporu eMAG formátu. 
  • Pro doménu nabízíme Audit feedu a našeptáváme automaticky strom kategorií
  • Používáte či pro inzerci na eMAG chcete používat některé e-shopové platformy? Propojte je pohodlně s Mergadem pomocí bezplatného modulu Mergado Pack
  • Obrázky, které jsou na eMAGu stěžejní, hromadně upravíte v appce Feed Image Editor.
  • Mergado nudi celovito podporo formata eMAG.          
  • Nudimo Pregled podatkovnega vira.
  • Uporabljate ali za oglaševanje na eMAGu želite uporabljati katero od  platform spletnih trgovin? Enostavno jih povežite z Mergadom s pomočjo Mergado Packa.          
  • Slike, ki so na primerjalnikih izdelkov bistvene, lahko množično uredite v aplikaciji Feed Image Editor.

 

 

Kako oglaševati na eMAGu

Katerikoli trgovec.

Vir podatkov so sta tradicionalna uvoza podatkov XML in CSV.

Datoteke morajo biti shranjene na naslovu URL.

Članki o eMag:

Oglašujte na Emagu

Razširitev poslovanja v tujino je v trenutnem e-poslovanju ena najbolj obravnavanih tem. Jemljete vstop na druge trge resno? Spoznajte eMAGnajvečje romunsko tržišče, s pomočjo katerega lahko nagovorite tudi bolgarske, madžarske in poljske stranke.

23.11.2020