Árgép

Kaj je Árgép.hu

Árgép je madžarski primerjalnik blaga, ki tukaj obstaja od leta 2005. Gre za lokalno mutacijo nemškega primerjalnika blaga Guenstiger, ki je prisoten tudi v Avstriji.

Na madžarski različici približno 2000 spletnih trgovin oglašuje 12 milijonov izdelkov. Po straneh Similar Web je njegova mesečna obiskanost okoli 3,5 milijonov obiskovalcev. Po spletnem mestu  Alexa spada med najbolj obiskovane primerjalnike na Madžarskem. Social Bakers poudarja rastočo privlačnost facebook strani družbe.

Velika prednost je, da na Árgépu lahko prodajate, tudi če na Madžarskem nimate sedeža družbe. Vendar morate računati na to, da morajo biti cene navedene z madžarskim DDV – 27 %, in sicer tako v podatkovnem viru kot v spletni trgovini.

Kako vam z oglaševanjem na Árgépu lahko pomaga Mergado?

Mergado je feed marketingový nástroj, jehož pomocí dokážete hromadně a automatizovaně nastavovat inzerci pro řadu velkých zbožových srovnávačů, včetně Árgép.

  • Mergado nabízí kompletní podporu Árgép formátu. 
  • Používáte či pro inzerci na Árgépu chcete používat některé e-shopové platformy? Propojte je pohodlně s Mergadem pomocí bezplatného modulu Mergado Pack
  • Obrázky, které jsou na Árgépu stěžejní, hromadně upravíte v appce Feed Image Editor.

Mergado je orodje za trženje s podatkovnimi viri, ki vam pomaga množično in avtomatizirano nastavljati oglaševanje za vrsto velikih primerjalnikov blaga, vključno s platformo Árgépa.

  • Mergado nudi celovito podporo formata Árgép.hu.          
  • Nudimo Pregled podatkovnega vira.
  • Uporabljate ali za oglaševanje na Árgép.hu želite uporabljati katero od  platform spletne trgovine? Enostavno jih povežite z Mergadom s pomočjo Mergado Packa.
  • Slike, ki so na primerjalnikih izdelkov bistvene, lahko množično uredite v aplikaciji Feed Image Editor.

 

 

Kako oglaševati na Árgép.hu

Vse informacije glede specifikacije feeda za Árgép.hu najdete na:

https://www.argep.hu/content_reszvetel.html

 

Katere formate feeda Árgép.hu sprejema?

Datoteke morajo biti shranjene na naslovu URL.

Članki o Árgép.hu

Kje vse na Madžarskem lahko oglašujete? Izkoristite naraščajočo priljubljenost primerjalnika Árgép.hu.

Mislite širitev spletne trgovine na Madžarsko resno? Že veste, da je oglaševanje na Árukereső osnova, ampak želite povečati možnosti, kako pritegniti potencialne stranke? Nudite izdelke na enem od najbolj obiskanih tukajšnjih primerjalnikih izdelkovÁrgép. Nadaljujte z branjem in se s tem primerjalnikom seznanite podrobneje.

 

26.01.2021