Kako oglaševati na Kelkoo

Kaj je Kelkoo

Kelkoo je eden najstarejših primerjalnikov izdelkov v Evropi. Leta 1999 je svoje storitve začel nuditi na angleškem trgu. Trenutno izdelke iz e-trgovin približuje kupcem v 26 državah sveta.

Leta 2017 je Kelkoo postal prvi premijski CSS partner Googla. Kelkoo Group s tem zagotavlja, da 100 % draženja v Googlovi tržnici pride v avkcijo, Googlova tržnica od vsakega draženja pobere ca. 20 % marže. 

 

 

Kje deluje kelkoo

Skupina Kelkoo deluje v 41 državah po vsem svetu.

Kako oglaševati na Kelkoo

Katerikoli trgovec, čigar spletna trgovina ponuja primerno blago.  Poleg osnovnih oglaševalskih storitev nudi Kelkoo tudi specifične vodnike. Z njihovo pomočjo se kupec orientira v ponudbah več kot 12 milijonov izdelkov in s tem filtrira vse rezultate, ki ne ustrezajo njegovemu iskanju.

Vir podatkov je tradicionalni podatkovni XML.

Datoteke morajo biti shranjene na naslovu URL.

Kako vam z oglaševanjem na Kelkoo lahko pomaga Mergado?

Mergado je orodje za trženje s podatkovnimi viri, ki vam pomaga množično in avtomatizirano nastavljati oglaševanje za vrsto velikih primerjalnikov blaga, vključno s platformo Kelkoo.

  • Mergado nudi celotno podporo vseh formatov Kelkoo Group
  • Nudimo Pregled podatkovnega vira.
  • Je vaša spletna trgovina postavljena na kateri od open-source platformi za spletne trgovine? Enostavno jo povežite z Mergadom s pomočjo Mergado Packa. Modul vam omogoča uporabiti tudi Kelkoo Pixel.
  • Slike, ki so na primerjalnikih izdelkov bistvene, lahko množično uredite v aplikaciji  Feed Image Editor.

 

Get a 30-day free trial

 

Mergado Pack in Kelkoo

Logo Kelkoo Sales Tracking

Platforma Kelkoo zagotavlja za merjenje konverzij pixel Kelkoo Sales Tracking, ki podpira tudi Mergado Pack za PrestaShop in WooCommerce. Za njegovo aktiviranje vam zadostuje v vmesniku Packa izbrati državo, v kateri poslujete, in merchant ID.

 

Izberite platformo svoje e-trgovine in preizkusite brezplačni Mergado Pack:⬇

Članki o Kelkoo:

Prodajajte po vsem svetu s Kelkoo Group

Premišljujete o oglaševanju na  Kelkoo Group? Evropski pionir med primerjalniki izdelkov približa nabor izdelkov spletne trgovine kupcem v 26 državah sveta. Izvažajte vanj trgovino – poenostavite postopek nakupa za končnega potrošnika v Sloveniji ali vstopite kar na več trgov hkrati.  Ugotovite, kaj vse za start na Kelkoo Group potrebujete.

08.10.2020