Prodajajte po vsem svetu s Kelkoo Group

Article published 08.10.2020

Premišljujete o oglaševanju na  Kelkoo Group? Evropski pionir med primerjalniki izdelkov približa nabor izdelkov spletne trgovine kupcem v 26 državah sveta. Izvažajte vanj trgovino – poenostavite postopek nakupa za končnega potrošnika v Sloveniji ali vstopite kar na več trgov hkrati.  Ugotovite, kaj vse za start na Kelkoo Group potrebujete.

Prodajajte po vsem svetu s Kelkoo Group

Storitev Kelkoo Group služi strankam za iskanje izdelkov v spletnih trgovinah in jim prinaša najboljšo ceno med konkurenčnimi znamkami. Oglaševalcem zagotavlja ciljno usmerjeno obiskanost, po zaslugi katere učinkovito poveča število naročil.

Leta 2017 je Kelkoo postal prvi premijski CSS partner Googla. Kelkoo Group s tem zagotavlja, da 100 % draženja v Googlovi tržnici pride v avkcijo, Googlova tržnica od vsakega draženja pobere ca. 20 % marže. Po zaslugi partnerstva s Kelkoo Group imajo spletne trgovine korist od obiskanosti enake kakovosti kot pri Google tržnici, za oglaševanje uporabljajo isto platformo, vendar dosegajo bistven prihranek

Pregled Kelkoo Group. (https://www.kelkoo.cz/)

Kako oglaševati na Kelkoo

Oglaševalski sistem temelji na uvozu podatkov o naboru izdelkov preko  datoteke XML. Izdelke v kategorije razvršča neposredno primerjalnik. Zato svetujemo, da se v feedu navedejo čim podrobnejši podatki za boljšo razvrstitev izdelkov. Katere druge parametre Kelkoo v podatkovnem viru za izdelke zahteva? Natančne zahteve najdete na njihovem spletnem mestu.

Poleg osnovnih oglaševalskih storitev nudi tudi specifične vodnike. Z njihovo pomočjo se kupec orientira v ponudbah več kot 12 milijonov izdelkov in s tem filtrira vse rezultate, ki ne ustrezajo njegovemu iskanju.

Izvozi nastavitve za Kelkoo v Mergadu.

Uporaba povezave z Megrado packom

Platforma Kelkoo zagotavlja za merjenje konverzij pixel Kelkoo Sales Tracking, ki podpira tudi Mergado Pack za PrestaShop in WooCommerce. Za njegovo aktiviranje vam zadostuje v vmesniku Packa izbrati državo, v kateri poslujete, in merchant ID.

Nastavitve Kelkoo Pixela v Mergado Packu

Pripravite se udobno z Mergadom na zahteve primerjalnika Kelkoo. Začnite z brezplačnim pregledom podatkovnega vira XML, ki preveri njegovo stanje in svetuje možnosti popravkov.

Dodaj nov komentar