Aplikacije

Mergadove aplikacije širijo možnosti in domet osnovnega orodja. Z njihovo pomočjo boste preprosto nastavili draženje (bidding) ali uredili slike za oglase izdelkov. Vse aplikacije najdete na enem mestu v Mergado Store, tukaj vam predstavljamo osnovno izbiro.

Bidding Fox Elements

Poveča učinkovitost oglaševanja s pomočjo na desetine novih elementov z Bidding Fox Elements. Ta aplikacije dela s statističnimi podatki ne samo iz primerjalnikov izdelkov in ustvarja nove elemente. Po njeni zaslugi izboljšate nastavitve svojega oglaševanja in povečate njegovo učinkovitost. Aplikacija vam posreduje podatke za enega, sedem in trideset dni. Tako imate pregled nad tem, kakšno učinkovitost oglaševanje ima, in lahko izbirate, katero obdobje je za vas pomembno.

Preizkusite, kaj vse Bidding Fox Elements zna. Vklopite ga za 15 dni brezplačno!

Feed Image Editor

Feed Image Editor je aplikacija za delo s slikami izdelkov spletne trgovine. V slike vam omogoča dopolnjevati vnaprej pripravljene nalepke, barvne okvirje, trakove, pike ali besedila. Pri tem lahko uporabite vnaprej pripravljene grafike ali si v aplikacijo naložite svoje. Samo si predstavljajte – lastni logotip, detajl izdelka ali priljubljen reklamni lik so zdaj lahko enostavno sestavni del vašega oglaševanja na Facebooku in Instagramu!

Mergado Keychain

Keychain je obesek s ključi. Mergadov obesek s ključi služi za shranjevanje gesel in drugih podatkov, potrebnih za delovanje ostalih aplikacij. Mergadov obesek s ključi je brezplačen, „sodelovanje“ z njim pa zahteva kar nekaj drugih aplikacij.

Heureka Watchdog

Watchdog je pes čuvaj. Heureka Watchdog pa vam omogoča vpogled v globino oglaševanja na Heureki kot nihče drug. K temu vam ponudi orodja, kako izbrane pomanjkljivosti s pomočjo nekaj klikov rešiti.

Pricing Monitor

Napačne cene vas dnevno prikrajšajo za dobiček. Lahko so previsoke, s tem pa stranke preusmerijo k vaši konkurenci, ali nasprotno prenizke in vam med prsti uhaja marža, ki bi je lahko imeli več. Odkrijte jih. Aplikacija Pricing Monitor vam napačne cene pokaže in jih bo pazljivo nadzorovala.

Repair Man

Repairman je serviser. Ta serviser pa izboljša vaše XML za češko in slovaško Heureko in Zboží.cz tako, da vaša spletna trgovina dobi več obiskov in zasluži več denarja.

Credito

Izognite se izgubam, ki jih prinaša zaustavitev donosnega oglaševanja zaradi izčrpanja sredstev. Credito vsak dan preverja, kolik sredstev v TOP primerjalnikih izdelkov ostaja, in opozori, ko se sredstva bližajo ničli. Vse to pregledno, z enega mesta in brezplačno.