Mergado je spreten urejevalnik virov podatkov

Article published 28. 04. 2020
| 2 minutes branja

Ali veste, da z Mergadom lahko urejate ne samo vire podatkov za primerjalnike, temveč tudi splošno urejanje virov podatkov XML in CSV, ki jih potem uporabite za uvoz v spletno trgovino ali za posredovanje veleprodajnim partnerjem? Poglejmo si, kaj Mergado kot urejevalnik virov podatkov zmore.

Mergado je spreten urejevalnik virov podatkov

H kvalitetam našega orodja spada tudi možnost, da z njegovo pomočjo urejate vse vire podatkov od dobaviteljev ali za veleprodajne uporabnike.

Osnovno urejanje

  • skrivanje izdelkov
  • nastavljanje cene za posamezne uporabnike
  • urejanje slik izdelkov s pomočjo Feed Image Editoru
  • itn.

Napredno urejanje

Vir podatkov razširite s podatki iz drugih virov

V Mergadu znamo v vir podatkov dodati podatke iz drugih virov, kot npr. iz aplikacije Bidding Fox Elements. Na voljo vam je tudi pravilo za uvoz datoteke CSV, ki v vir podatkov dopolnijo podatke iz drugega vira. Na ta način na primer iz drugega vira podatkov naknadno uvozimo stanje zalog).

Izhodni vir podatkov uvozite v druge platforme

Druga možnost uporabe Mergada je uvoz izhodnega vira podatkov v druge platforme, ki znajo uvoziti podatke v formatu XML ali CSV. To funkcijo bodo cenili uporabniki Woocommerce in podobnih storitev.

Opredelite lastni format vira podatkov

Za izvoz vira podatkov v Mergado, katerega specifikacije naše orodje ne pozna, uporabite format custom. Z njegovo pomočjo opredelite lastni format vira podatkov, ki se v Mergado enostavno naloži.

Mergado je večnamensko orodje. Dela na njem ne omejujte le na urejanje virov podatkov za primerjalnike izdelkov. Uporabljajte ga v primeru potrebe kot splošni urejevalnik podatkov, s katerim boste upravljali vse vire podatkov od dobaviteljev ali za veleprodajne uporabnike.

Author / Vito Nikolič / 28. 04. 2020

Performance marketing + copy marketing + Balkan e‑commerce = Vito. 

V Mergadu zastává roli konzultanta pro CEE region s primárním zaměřením na Balkán. 

Fanoušek číslo 1 Jeleny Karleuši. 

Add new comment

Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.